Tallwood High School – tredje innlegg fra USA

Også i utlandet er oppstilling første punkt på timeplanen. Her er TK, Visekorporal Erga, igang med å stille opp troppen klar til avmelding til befal.
Også i utlandet er oppstilling første punkt på timeplanen. Her er TK, Visekorporal Erga, igang med å stille opp troppen klar til avmelding til befal.

Etter et par dager i Statene, begynner jet-lagen å dempe seg for de fleste i Musikktroppen. Hittil har det vært mye gåing, øving og lite søvn, men stemningen i troppen er bedre enn noensinne. Tirsdag morgen skulle Musikktroppen besøke en skole i Virginia Beach; Tallwood High School, for å spille konsert sammen med skolens Wind ensemble.

Vi nyttet selvfølgelig lokal, tradisjonell transport til og fra skolen i disse velkjente skolebussene.
Vi nyttet selvfølgelig lokal, tradisjonell transport til og fra skolen i disse velkjente skolebussene.
Gardistene i Musikktroppen underviste elevene ved Tallwood, såkalt Masterclass. Der lærte de elevene å spille fellesnumrene: Ja, vi elsker, Gud signe vårt dyre fedreland og Gammel Jegermarsj. Det var en veldig morsom opplevelse som skapte mye liv mellom de to folkeslagene.
Gardistene i Musikktroppen underviste elevene ved Tallwood, såkalt Masterclass. Der lærte de elevene å spille fellesnumrene: Ja, vi elsker, Gud signe vårt dyre fedreland og Gammel Jegermarsj. Det var en veldig morsom opplevelse som skapte mye liv mellom de to folkeslagene.
Trommegutta ved Tallwood var så heldige at de fikk lov å spille på paradetrommene våre. Det er det ikke mange som får muligheten til! De synes det var kjempestas å spille gammel Jegermarsj på noe annet enn amerikanske "High Tension" trommer.
Trommegutta ved Tallwood var så heldige at de fikk lov å spille på paradetrommene våre. Det er det ikke mange som får muligheten til! De synes det var kjempestas å spille Gammel Jegermarsj på noe annet enn amerikanske «High Tension» trommer.

Etter masterclassene holdt vi en konsert for elevene på skolen. Salen var full av entusiastiske og jublende amerikanere, som hoiet og klappet for hvert stykke vi fremførte. Særlig da vi avsluttet med vår eminente «Walking Home», kokte det i salen, ulikt noe annet vi har opplevd tidligere!

Det ble heldigvis tid til å stifte litt bekjentskaper mellom "gjengene", og alle hadde mye å fortelle eller sammenlikne.
Det ble heldigvis tid til å stifte litt bekjentskaper mellom «gjengene», og alle hadde mye å fortelle eller sammenlikne.
Etter konserten ble vi servert ferske bagateller med kalkun, skinke og roastbiff. Det var godt å endelig få noe ordentlig mat i skrotten, ettersom det meste vi får servert er kaker, donuts, boller og brus.
Etter konserten ble vi servert ferske baguetter med kalkun, skinke og roastbiff. Det var godt å endelig få noe ordentlig mat i skrotten, ettersom det meste vi får servert er kaker, donuts, boller og brus.
I lunsjen ble det tid til mer småprat, enten det var diskusjoner om kosthold, skolesystemet, kulturforskjeller, musikk eller bare vanlig smalltalk. Hyggelig var det læll.
I lunsjen ble det tid til mer småprat, enten det var diskusjoner om kosthold, skolesystemet, kulturforskjeller, musikk eller bare vanlig smalltalk. Hyggelig var det læll.

Nå er det bare èn dag igjen til tattoodebuten!

Hilsen
Visekorporal Hauan

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s