Drill over dammen – andre innlegg fra USA

 

Drilltroppen fra gårsdagens drilltrening.
Drilltroppen fra gårsdagens drilltrening.

 

Vi har vært i Norfolk siden lørdag, og vi begynner så smått å finne oss til rette. Etter en lang reise var vi særdeles godt fornøyde med en stor og myk amerikansk seng på dobbeltrommene på Sheraton Hotel. Selv om vi er her for å løse oppdrag, er det deilig å få en annerledes hverdag. Det er strykebrett og styrkejern på hvert eneste rom. Halleluja!

I Drilltroppen er vi opptatt av kosthold og å holde oss i form for å utføre den fysiske tjenesten vi har best mulig. Her i USA har vi funnet ut at det kan være problematisk å opprettholde når vi blir servert dessertlignende frokost, som bl.a. kaker og muffins. Heldigvis kan vi ha større innflytelse på resten av dagens måltider, da vi går ut og spiser på restauranter til både lunsj og middag. Til tross for valgfriheten kjennes det at vi er i USA (merk: store porsjoner og rikelig med fett og karbohydrater.)

Drilltroppen trener her backstage i Scope Arena.
Drilltroppen trener her backstage i Scope Arena.

Et annet inntrykk vi har bitt oss merke i er at folk generelt har en veldig positiv innstilling til Forsvaret og gutter i uniform. På gata kommer det ofte folk bort og sier; «Thank you for your service!» Amerikanerne er også veldig vennlige og opptatt av service.

I dag, tirsdag, skal vi besøke Granby High School, en militærforberedende skole, for å gi dem en liten smakebit av den norske drilltroppen. Vi skal også prate og dele inntrykk med elevene, og kanskje får elevene prøve seg med våpenene våre. Det blir interessant å høre hvordan dagene deres går. Følg med her på bloggen framover for å høre hvordan vi opplevde det møtet.

De siste forberedelsene gjøres før tattooen starter på torsdag.
De siste forberedelsene gjøres før tattooen starter på torsdag.

 

 

Hvem har sagt at det trengs en stor hall for å ha drilltrening?
Hvem har sagt at det trengs en stor hall for å ha drilltrening?

 

Fet og sikret hilsen fra

Gardister Mullis, Strømberg og Tonheim.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s