Bloggerne fra 3.Gardekompani

Copy of Mediegruppe 2012-2013
Skribentene og fotografene fra 3.Gardekompani

I kulissene bak denne bloggen er det mange som samarbeider tett for å beskrive og fortelle fra tjenesten i 3.Gardekompani. Utvalgte soldater fra musikktroppen, drilltroppen og kompanistaben jobber hver dag med å gjøre det lettest mulig for deg som leser å følge med på det vi holder på med, og bruker mye tid utenom tjenesten på å holde hjulene igang på vår blogg.

I musikktroppen er følgende soldater bidragsytere på bloggen:

– Visekorporal Haugli

– Gardist Hauan

– Gardist Hauglum

– Gardist Blegeberg

Disse fire soldatene produserer blant annet artiklene fra konsertene vi gjennomfører, og er representert i fire ulike instrumentgrupper innad i musikkorpset som gir varierte erfaringer i vår daglige tjeneste.  

I drilltroppen er disse soldatene bidragsytere på vår blogg:

– Gardist Ingebretsen

Gardist Atle Ingebretsen, Drilltropp
Gardist Atle Ingebretsen, Drilltropp

– Gardist Mullis

Gardist Magnus Ekeli Mullis, Drilltropp
Gardist Magnus Ekeli Mullis, Drilltropp

– Gardist Strømberg

Gardist Anders Strømberg, Drilltropp
Gardist Anders Strømberg, Drilltropp

– Gardist Tonheim

Gardist Aleksander Tonheim, Drilltropp
Gardist Aleksander Tonheim, Drilltropp

Disse fire soldatene skildrer de ulike sidene fra tjenesten i drilltroppen og skriver innlegg jevnt og trutt om alt fra uniform til de forskjellige våpenhåndgrepene. Etterhvert som drillsesongen setter i gang, vil de også fortelle fra oppvisningene og oppdragene vi gjennomfører.

I tillegg til soldatene fra de respektive troppene, jobber også deler av kompanistaben med denne bloggen. Administrasjonsoffiser Løytnant Skage har det overordnede ansvaret for hva som blir publisert på bloggen, og sammen med kompaniassistent Synnes styrer de også Twitter-kontoen til kompaniet. Vi samarbeider også tett med Gardens mediesenter, for å utnytte potensialet for tilgjengelighet og kommunikasjon på sosiale medier maksimalt.

Visekorporal Ole Martin Synnes, Kompanistab
Visekorporal Ole Martin Synnes, Kompanistab

For å komme i direkte kontakt med oss som står bak denne bloggen, kan du legge igjen en kommentar i ett av våre innlegg. Du kan også sende oss en melding på Twitter til brukernavnet @musikkogdrill. Hvis du ønsker å sende oss en mail, er mailadressen vår 3.Gardekompani@gmail.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s