Permisjon med stil

Hæren skal få nye permuniformer, og HMKG er en av de første avdelingene til å få dem utdelt. De er stilige med skjorte, slips, jakkesett, og mye «bling». Det er alltid like spennende å få ut nytt utstyr; enda mer materiell å ha kontroll over. Til nå har vi brukt arbeidsuniformen; kamuflasjefarget M04, til permuniform og til sammenligning er den ikke noe så mye å skryte av.

Nedenfor ser dere Gardist Tonheim i sin nyutdelte permuniform.

allværsjakke IMG_0895 skjorte

Nå gleder vi oss til å ta på oss nystrøkne antrekk og tre av til perm i stil. Om dere er ute på reise en fredags ettermiddag ta en titt, se om dere finner noen av oss fra Garden i ferske uniformer.

Stilig hilsen fra gardister,
Mullis, Strømberg og Tonheim

2 kommentarer om “Permisjon med stil

 1. Kjempeflott! Soldathjertet galloperer av å se dette; permuniformen ser riktig flott ut! Jeg har innrykk i HMKG i april og av ren nysgjerrighet så lurer jeg på om vi (rekrutter) får disse levert ut på Terningmoen, eller er det kun på Huseby?

  1. Hei Solveig.

   Jeg dimmiterte fra garden i 2011, men etter hva jeg fikk erfare fikk rekruttene en «pen» M04 (vanlig kamuflasjeuniform) som vi kun fikk bruke under permisjon eller spesielle anledninger. Dette var permisjonsantrekket helt til vi kom til Huseby Leir – hvor vi da fikk utdelt M70 som den gang var permisjonsantrekket til Garden. Dagens «permuniform» vil jeg si er mye mer lekker enn den jeg fikk bruke. Bær den med stolthet! 🙂
   Om det er kommet nye regler om permisjonsantrekk er uvisst og derfor kan jeg ikke si deg om du får den «pene» uniformen under rekruttperioden, men garden er flinke til å holde på tradisjoner, så jeg vil tro du også må vente til du kommer til Huseby.
   Ellers må du glede deg til et fint og lærerikt år i HMKG.

   Mvh

   Philip Linder
   Gardist kont.1010

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s