Et glimt av drilltroppen

Pulsen var høy da drilltroppen skulle tre fram på scenen for fullsatt sal under Hans Majestet Kongens Gardes Festkonsert i Oslo Konserthus søndag 27. Januar. Dette var det første oppdraget der hele KP3 var tilstede og drilltroppen hadde sin første fremtreden. Det var mye spenning og nerver knyttet til dagen, og samtlige i troppen satte pris på de mange timene med øving i forveien. Vi må innrømme at vi ble litt ”starstruck” (bokstavelig talt) av tilstedeværelsen av forsvarsministeren, gardesjefen og mange andre personligheter av høy rang.

I dét «Blågul Fana» ble introdusert gjorde vi oss klar. Det ble en ekstra skjerpet stemning og konsentrert visualisering av oppgaven som stod foran oss. Da vi marsjerte fram på scenen foran musikk, var det ingenting annet å gjøre enn å feste blikk og gjøre som vi hadde lært på forhånd. Selve gjennomførelsen gikk utrolig fort. Det føltes ut som om drillen gikk på ”autopilot”. Det var også flere oppgaver å løse utenom akkurat oppdragen på scenen. Noen av oss hjalp til med å dele ut velkomstprogram, noen stod garderobevakt, og andre eskorterte VIP gjester til sine plasser og var døråpner før selve festkonserten.

Etter festkonserten kjente vi adrenalinrusen etter et vel gjennomført oppdrag. Deretter var det å pakke sakene, legge sakene i bussen og reise tilbake på leir for å få unnagjort de tre s-ene som fyller livene våre; spitte, stryke og sove. Oppdraget gav selvsagt mersmak og vi er klare for mer. Vi vil også takke musikktroppen for en fantastisk konsert!

Paradehilsen fra gardist Mullis, Strømberg og Tonheim

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s