Bli en del av 3.Gardekompani!

3.Gardekompani består hovedsaklig av musikktroppen og drilltroppen, men også av en kompanistab som bistår kompaniledelsen og troppene i den daglig tjenesten. Kompanistaben i 3.Gardekompani består av en kompaniassistent, en materiellassistent og en administrasjonsassistent. Disse tre stillingene er besatt av vernepliktige soldater i førstegangstjeneste, og nå søker vi to nye soldater til staben!

I mars dimiterer inneværende materiellassistent og administrasjonsassistent etter fullført førstegangstjeneste. For å ha mulighet til å søke på en av disse stillingene, må du være en del av kontigent 1301 som hadde innrykk på Gardeskolen på Terningmoen nå i januar 2013. Etter endt rekruttskole på Terningmoen, får du mulighet til å søke på disse to stillingene.

En materiellassistent har hovedansvaret for materiell og beholdningen innad i kompaniet, i dette tilfellet; instrumenter. Som materiellassistent er det ditt ansvar å sende instrumenter på reperasjon, samt å oppbevare og vedlikeholde instrumentene så langt det lar seg gjøre. Sammen med de to andre i kompanistaben følger du musikk- og drilltroppen på både innenlands og utenlandsoppdrag. På oppdragene bistår du befalet med varierte oppgaver for at oppdraget skal gå så bra som mulig, og som en del av staben har du også ansvaret for å stå på stand hvor du bl.a. selger CD/DVD fra kompaniet.

En administrasjonsassistent har bl.a. ansvaret for alt av forbruk som kompaniet bruker, og er ansvarlig for at troppene har det de trenger på rommene og fellesarealene sine. Administrasjonsassistenten jobber tett sammen med administrasjonsoffiseren i kompaniet, og alt annet befal i kompaniet. I samarbeid med kompaniassistenten og materiellassistenten i kompaniet, er du ansvarlig for at publikum møter en rekrutteringstand med CD- og DVD-salg hver gang kompaniet er ute på forskjellige konserter og oppdrag.

Både stillingen som materiellassistent og administrasjonsassistent er to stillinger hvor ingen dager er like. Å være en del av kompanistaben i 3.Gardekompani er en svært variert, lærerik og interessant tjeneste som byr på mange muligheter og utfordringer. Du sitter meget sjeldent i ro, og det kan ofte bli hektiske og lange arbeidsdager. Når drillsesongen starter opp for fullt, kommer opplevelsene på løpende bånd, med mye jobbing som gir merkbare resultater og erfaringer. Kompanistaben jobber tett sammen med befalet i kompaniet, og dermed skaper seg et annet forhold og inntrykk av befalet enn det forholdet en vanlig gardist har.

Foto: Olav Andrè Melan
Foto: Olav Andrè Melan

Som en del av kompanistaben i 3.Gardekompani kan vi garantere deg en tjeneste som vil gi deg et minne for livet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s