On the road again!

8.desember og nok et oppdrag for Gardemusikken!

Denne gang var det konsert i Maihaugssalen på Lillehammer sammen med Utsiktsbakken Brassband. Vi var invitert til å delta på deres festkonsert, i anledning deres 25 årsjubilieum denne lørdagen. Utsiktsbakken Brassband er et korps for vanskeligstilte barn og voksne fra 10 til 40 år. Vi var tidlig i gang og bussen rullet 08.15, og etter en meget kald busstur for kube 2, var vi i gang med oppvarming og forberedelse til konsert. Etter oppvarming og middag på Jørstadmoen militærleir, som forøvrig kom noe overraskende  på kjøkkensjefen som trodde vi skulle vært der dagen før og som kun stilte én mann på kjøkkenet denne lørdagen, ble vi til slutt servert en svært god middag før vi vendte nesa mot Lillehammer og Maihaugsalen igjen.

Presis kl 17.00 kjørte vi i gang konserten i en fantastisk flott sal, og ikke minst med et fantastisk flott og livlig vertskap! Vi ble helt overveldet alle mann over medlemmene i Utsiktsbakken sin musikalske glede, sitt engasjement og ikke minst deres reportoar. Også pådriverne i korpset er helt uvurderlige og deres engasjement og pågangsmot er noe vi alle burde ta lærdom av. Dette var en flott utfordring for alle oss i Gardemusikken og vi gleder oss til å spille sammen med dere igjen i april 2013!

Tusen takk til Utsiktsbakken Brassband for en fantastisk flott konsert! Vi var alle varme om hjertet da vi satt oss i bussen på hjem til Huseby leir.  

Gardist Haugli, Musikktroppen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s