Fullt hus på Raufoss

Datoen viste 2.desember og endelig var det tid for oppdrag igjen!

Søndag 2.desember gikk turen til Raufoss, og det første sivile oppdraget om en kan si det slik. Det var nemlig ikke en konsert av og for medlemmer og interessenter av Forsvaret, men et interessert og lystig publikum fra det sivile liv. Konserten vi gjennomførte på Raufoss, var en konsert og en opplevelse vi sent vil glemme! Vi ble godt tatt i mot av Gardistforeningen, med mineralvann og varme garderober, og et meget smidig og smertefritt opplegg slik at lastegjengen fikk utført sine oppgaver på en god måte.

For første gang var paraden pakket i dressposen, og vi var klare for vår andre konsert i parade. Etter oppvarming, sceneprøver og diverse, var det duket for middag, og ikke en hvilken som helst middag; nei, det var en meget fin middag! Oksestek servert på hvit duk og riskrem til dessert falt i smak hos samtlige og vi kommer nok ikke til å glemme dette med det første! Etter taler av Gardesjefen, ordføreren i Vestre Toten kommune og formannen i Gardistforeningen, var det endelig konsert! Konserten ble en suksess med fullt hus og stående applaus til vårt ekstranummer «Gammel Jegermarsj».

Det var en flott avslutning på et vel gjennomført oppdrag!

Takk for oss, Raufoss! Vi kommer gjerne igjen!

 

Gardist Haugli, Musikktroppen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s