Helgelandsturné dag 7 og 8

Helgelandsturné dag 7 & 8

Dag 7 bringte oss store opplevelser i Stjørdalen og Trondheim sentrum. Første drillen i Stjørdalen var en braksuksess, med så mye folk at det gikk ut over størrelsen på drillbanen. På flyplassen like ved, foregikk det en dragrace konkurranse, noe som gjorde at det å gå drill med en heftig motordur i bakgrunnen, hjalp veldig på råhets-faktoren.
Videre denne dagen, gikk ferden videre til Trondheim by, hvor vi var så heldige å få gå drill på Ytre Kongsgård (Vis á vis Nidarosdomen). Det var en av de finere plassene vi har gådd drill så langt i år. Det var en helt spesiell stemning å se drilltroppen gå sin stilledel, med Nidarosdomen i bakgrunnen.
Etter en suksessfull drill, fikk vi noen gode ord fra Gardesjef Ole Anders Øie. Deretter fikk vi noen timer fri i sentrum, noe gardistene visste å sette pris på. Alt fra mat på fancy restauranter til shopping på høyt nivå.

Den siste dagen var en ren transport etappe på 52 mil, fra Værnes til Huseby. Etter en lang turné, men ikke minst en innholdsrik, og fantastisk turné, med mye fin natur og fantastiske mennesker og steder, var den likevel godt å komme tilbake til den egen seng. Noen dager med normal tjeneste før vi begynte på Edniburgh drillen.

Hans Majestet Kongens Gardes 3. Gardekompani ønsker deg en riktig god sommer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s