Helgelandsturné, dag 1 og 2

Tekst: Gardist Martin Enstad Hansen, trompetist i hovedkorpset.

Dag 1:

Etter en hektisk Lørdag på NM i skolekorps i Larvik, var vi endelig klare for Søndagen, og avreise til Helgelandsturnéen. Med sekken fyllt av snack, bøker og annen underholdning, var kp.3 klare for mange timer i buss! Første etappe var på til sammen 7-8 timer. Først 4,5 timer opp til Alvdal, hvor vi hadde en liten stopp med middag og drill, før vi tok veien videre til Værnes flystasjon (HV-12). Der etablerte vi oss for natten.

Dag 2:

Dag 2 av Helgelandsturnéen var en mere innholdsrik dag. Med både konsert, oppmarsj og drill, foran ett fantastisk publikum, i Namsos. (Bjarne Brøndbo var også der og overværte konserten vår.)

Etter en suksessfull konsert, hadde vi en kort oppmarsj bort til Rema 1000 Namsos Rock City, hvor vi hadde en drill. Her var det så stort oppmøte, at befal ikke så noe annet enn plymmer som bevegde seg over menneskehaugen.

Videre tok vi veien opp til Brønnøysund. Hvor vi ble VEKLDIG godt mottatt. Vi har nå etablert oss, så vi skal nå hvile ut, og vise hva HMKG KP.3 er lagd av i morgen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s