Statusoppdatering fra 3. Gardekompani

Det er en stund siden sist oppdatering på denne siden, og mye har skjedd siden konserten i Drammens Teater. Som høydepunkter kan vi nevne:

– VM Skiflyvning i Vikersund

– Barnas Holmenkolldag og diverse signaloppdrag i Holmenkollen

– Konsert Bærum Kulturhus

– Seremoniell støtte ved Statsbesøk fra Storbritannia

– Gardesjefens Evaluering av årets drillprogram

– Debut av årets drillprogram i Drammenshallen

– Påskeferie

Gardesjefens evaluering av årets drillprogram ble gjennomført om morgenen torsdag 29. mars. Plasthall var fylt til randen med evalueringsteam, gardister og befal fra andre kompanier, ivrige og stolte foreldre, og sist men ikke minst; kritiske x-gardister som ville se om årets kontingent holder mål. Drillen gikk bra, og kompaniet høstet både applaus og gode tilbakemeldinger fra de oppmøtte. Gardesjefen uttrykte sin begeistring og stolthet over drillen, og fortalte at evalueringen var vel bestått.

Resten av dagen gikk med til forberedelser til publikumsdebuten i Drammenshallen samme kveld. Kompaniet leverte varene der også, og kunne dagen etter ta påskeferie med god samvittighet.

Uken etter påske har gått med til trening for å komme opp på nivået kompaniet var på før ferien, og har også inneholdt seremoniell støtte til kransnedlegging ved Midtskogen og Strandlykja. Neste store milepæl er årets første vaktparade i Oslo sentrum. Torsdag 19. april klokken 1310 går Musikktroppen fra Akershus Festning opp til Slottet, og gjennomfører der drilloppvisning. Lørdag 21.april skal kompaniet delta på den årlige Lillehammerreveljen i Håkons Hall, og påfølgende uke er det CD-innspilling for årets korps.

Ingen tvil om at det er en hektisk tid for gardistene i 3. Gardekompani.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s